Nagyon izgatottak vagyunk az esküvőt illetően, minden kreativitásunkat bevetjük

Hatalmas nagy kreativitás kell hozzá szerintem, hogy valaki saját maga varrasson egy esküvői ruhát. Lassan itt van az én esküvőm is, az időpont egyre csak közeledik, de nekem még nincs ruhám. Na, jó. Annyira közel még nincsen a dátum, még van időm, de általában mindig az van, hogy kettőt pislogok és már eltelt egy csomó idő, napok, vagy akár hetek is, és szinte észre sem vettem, hogy mennyi idő eltelt. Voltam már rengeteg ruhapróbám az elmúlt pár hónapban, de valahogy egyik ruha sem volt olyan, amilyet én elképzeltem. Voltak olyan ruhák, amire azt mondtam már majdnem, hogy ez jó lesz, aztán megláttam magam a tükörben és egyszerűen nem passzoltak hozzám.

Megnéztem rengeteg weboldalt már, a menyasszonyiruhak.info viszont rengeteg jó ötletet adott nekem, viszont akkor már úgy döntöttem, hogy teljesen egyedi ruhát szeretnék. Olyat, ami még senkin nem volt és, amilyen még nem is létezik. Ez azt jelenti, hogy ruhát varratok magamnak. Tudom, hogy ez költséges lesz, viszont így biztosan olyan ruhám lesz, amilyet én elképzeltem magamnak. Ha mással kapcsolatban nem is, de a menyasszonyi ruhámmal kapcsolatban konkrét elképzeléseim vannak.

Megbeszéltem a párommal és végül ő is rábólintott a dologra. Mivel közös a kassza az esküvőt illetően, így természetesen úgy éreztem fairnek a dolgot, ha vele is megbeszélem. Ő is tudja, hogy a menyasszony ruha a nők életében fontos téma, ezért nem is nagyon ecsetelgettük a dolgot. Nem árultam el neki, hogy milyen ruhát keresek, mert azt akarom, hogy ott lássa majd meg először, és addig a pillanatig még csak fogalma se legyen róla, hogy mi lesz akkor rajtam, hogy még csak elképzelni se tudja. Izgatott volt ő is ezzel kapcsolatban. Szerinte jó ízlésem van és biztos, hogy nagyon szép ruhát fogok magamnak készíttetni.

Ilyen szempontból kreatív vagyok, már kitaláltam, hogy melyik részén milyen anyag legyen, hogy helyezkedjenek el rajta a kövek és minden egyéb. Ja, igen. Mert azt kihagytam, hogy én minél csillogósabb ruhát szeretnék, ami tele van kövekkel. Már mindent kitaláltam a ruhával kapcsolatban, így most már lassan ideje lesz felvennem a kapcsolatot a varrónővel is, hogy legyen elegendő ideje arra, hogy elkészítse és felpróbáljam és igazítson rajta, ha úgy adódik.

A többi részét, mármint az esküvőnek a megszervezését már közösen fogjuk csinálni a férjemmel, ez már az elején teljesen egyértelmű volt a számunkra. Nem akartuk másra bízni ezt a dolgot, mert ilyenkor előfordulhat, hogy egy kicsit mégis a szervező, vagy bárki más, aki csinálja, belecsempészi a saját kis gondolatait, amit mi egyáltalán nem akarunk, de aztán vagy nem szerzünk róla tudomást, vagy csak ott tudjuk meg már aznap, hogy ez és ez teljesen másképp van, mint ahogy le lett beszélve.

A kreativitás meglátszik a szervezésben is, ahhoz is eléggé kreatívnak kell lenni, hogy valaki meg tudjon szervezni egy esküvőt, ami egyáltalán nem unalmas, sem a párnak, sem a vendégeknek. Éppen ezért már van egy listánk az eddigi ötleteinkről, hogy mit és hogyan szeretnénk. Persze ezen is kell majd változtatni és még rengeteg dolog van, amit át kell még gondolnunk, de hagytunk magunknak szerencsére erre elég időt, így nincs az a rossz érzésünk, hogy az idő feszélyez minket. Már kigondoltuk, hogy kiket hívunk meg, milyen lesz a meghívó, és van még egyéb is, amin már gondolkoztunk. De ott van még az étellista, amit ki kell találnunk, a helyszínt le kell foglalnunk még. Ami már egyébként alakulóban van, rajta vagyunk az ügyön. Izgatott vagyok, hogy össze fog-e jönni. Ugyan nem hagytuk a véletlenre, és egy másik verziót is kitaláltunk, de azért reménykedek benne, hogy az első verzió maradhat és sikerül arra a helyre lefoglalnunk azt az időpontot. Kíváncsi vagyok, mi lesz belőle. Azt mondták, hogy még kicsit várnunk kell, míg teljes mértékben kijelenthetik, hogy nekünk adják aznapra a helyet, de rajta vagyunk a vendéglistán.

Úgyhogy alakul szépen minden az esküvőt illetően, szépen sorban mindent sikerül átrágnunk és leszerveznünk. A menyasszonyiruha.info weboldalnak pedig köszönöm a segítséget, hogy ötleteket adtak nekem ahhoz, hogy milyen is legyen a ruhám ezen a nagynapon.