Kreativitás a garázslakásban: garázs polcot a könyveknek!

Pár évvel ezelőtt mertem nagyon álmodni, és elképzeltem, milyen lehet egy garázsban élni. Mivel mindig az extrém ötleteimről voltam híres, így a haverok már nem is néztek rám olyan furán. Szüleim is támogattak nem éppen hétköznapi terveimben, és a segítségükkel megszületett első fészkem: egy garázslakás. Apránként építettem be mindent a garázsba, és próbáltam úgy kialakítani mindent, hogy egyszerre tűnjön otthonnak, mégis nyomokban tartalmazzon egy kis garázs-származékot. Amikor elérkezett a könyvespolcom kialakításának ideje, ismét egy furcsa gondolatom támadt. Legyen a könyves polc helyett garázs polc!

Kicsit félve hozakodtam elő az ötlettel, de már senki sem lepődött meg rajtam. Sőt, apukám örült is, hogy ilyen vagány és elborult lánya van. Segített is megtalálni a nekem megfelelő polcot. Mivel amúgy apu egy autós műhelyben dolgozik, ami folyamatosan bővül, ezáltal új polcok is kellenek időnként, tudta is, hova kell fordulnom. Javasolta, hogy rendeljek garázs polcot a RackingLog-tól, ők is onnan szerzik be a polcaikat egy ideje.

Valamennyire rémlett is a nevük, mintha valamikor már említette volna, csak akkor még nem voltak olyan terveim, hogy én egy garázs polcot szeretnék majd beszerezni. Most viszont ennek nagyon is eljött az ideje, és mindenképp szerettem volna, ha jó kezekben vagyok etéren is.

Apukám mindenben segített, sőt, ő igazából már tudta is, hogy nekem pontosan milyen polc kéne, de hagyta, hogy magamtól találjak rá. Így lényegében ő csak őrködött, míg én próbáltam mindent megtudni a garázs polcokról. Szokásom mindenről a lehető legtöbbet megtudni, ha pl. csak egy új cipőfűzőt veszek, annak is tudni akarom a teljes technológiáját. Ne kérdezzétek, miért, egyik kerekem biztos csorba. Nagyjából a fél napomat azzal töltöttem, hogy átbogarásztam a RackingLog oldalát A-tól Z-ig, majd visszafele. Sok időt szüttyögtem az oldalukon, de legalább mindent megtudtam, ami fontos lehet a fém polcokkal kapcsolatban.

Ami nekem a legfontosabb volt, az a terhelhetőség, ugyanis azt már említettem, hogy könyvekkel szerettem volna telerakni. Ha már terhelhetőség, tegyen hosszú ideig szolgálatot, és a felülete is legyen egyszerű, ami a takarítás szempontjából fontos számomra. Ha lehet, akkor ne álljanak ki belőle mindenhol rögzítőcsavarok, mert magamat ismerve úgyis beleakadnék. Nos, én ezekkel az elvásárokkal ugrottam neki a nekem megfelelő garázs polc keresésének. Úgy tűnt, hogy a RackingLog tényleg a legmegfelelőbb cég számomra. Termékeik megfelelnek a nemzetközi szabványoknak, és a cég garanciát is vállal a polcokra. Manapság már garancia nélkül nem érdemes semmit sem venni, még a minőségi termékeket sem merem megvenni garancia nélkül.

A RackingLog termékei kapcsán minden aggodalmam elszállt, ugyanis a garázs polcok csavarmentesek, könnyen összeszerelhetők, így még nekem sem jelenthet nagy kihívást összerakni ezeket. Persze, ha szükség lenne rá, a cég munkatársai is elvégzik az összeszerelést, de a weboldalukon még egy letölthető összeszerelési útmutató is megtalálható.

A polcokhoz lehet kérni speciális kiegészítőket is, így ha megint egy elborult ötletem támadna, biztosra vehetem, hogy lehetnek nagyobb igényeim is.

A polc megrendelésével, és összeszerelésével most nem untatnálak titeket, de azért a happy end-et meghagyom nektek is. Apukámnak igaza volt, tényleg jó választás volt garázs polc ügyében a RackingLog munkatársaira bíznom magam. Bár kívülállóknak ez csak egy sima fém polc, nekem fontos kelléke kissé abszurd, de kreatív világomnak. Már majdnem meg is telt a polc a könyveimmel, így lehet, hogy hamarosan új polcokat kell rendelnem.