Kreatív megoldások babakocsiknál is

Nem csak az olyan területeken szeretem a kreatív megoldásokat, mint például lakberendezés vagy a divat, hanem minden más olyan területesen is, ami potenciálisan megkönnyítheti vagy megszépítheti az életünket. Így volt ez akkor is, amikor kiderült, hogy ikreket várok. Először eléggé megijedtem, hisz a legtöbben nem készülünk rögtön két gyerekre, de azóta már megbarátkoztam a gondolattal, sőt már örülök is neki. De igaz ami igaz, azért mégis más előkészületek kellenek akkor, ha valakinek két gyerek elhelyezését és gondozását is meg kell oldani, nem csak egyét.

Így lett nekem iker babakocsim

Ikrek esetében mindenből kettő kell, pl. két ágy, két etető, két szett kelengye, minden ruhából kettő stb. Erre mind fel is készültem, de ami nem jutott rögtön az eszembe, hogy ez azt jelenti, hogy babakocsiból is kettő kell. Már láttam a lelki szemeim előtt, hogy egyszerre két kocsit próbálok tolni a keskeny utcákon, és nagyon nem tetszett az ötlet. Nagyon kényelmetlennek tűnt. Erre elkezdtem keresgélni, hogy vajon van-e ikreknek készített babakocsi, és szerencsére találtam. Egy boltban, amit kinéztem magamnak, olyan iker babakocsikat árulnak, amik átalakíthatók is, és mózeskosarak helyére fel lehet szerelni két sport ülőrészt, és adnak hozzá két autós ülést is. Valamint a boltnak van garanciális ügyintézése is, ha bármi gond lenne később a termékkel. A sok plusz funkció és az átalakíthatóság miatt még sokáig fogom tudni használni a kocsit a gyerekekkel, egészen addig, amíg nem tanulnak meg önállóan járni. Ha iker babakocsit keresel a legjobb helyen jársz – Babakocsik.hu BABAKOCSIK

Lehet, hogy kicsit több utánanézést igényel, hogy megtaláld az olyan kreatív megoldást, ami funkcionális is, de a legtöbbször megéri.