Kreatív megoldás online vásárolni

Fontosnak tartom a kreatív, innovatív gondolkodást. Nem csak a munkám során, hanem az élet minden területén. Mindent a lehető leghatékonyabb módon próbálok meg megoldani, ezért kifejezetten szeretem, ha az élet valami feladat elé állít, amit meg kell oldanom.

A legutóbbi kihívás nagypapám születésnapja volt. Nehéz feladat egy jó, ötletes ajándékot választani egy 79 éves embernek, főleg ha elég nehéz természetű. Sose lehetett neki megfelelni, mindig valamiért húzta a száját, és mindenbe bele tudott kötni, legyen szó ebédről, egy gyerekrajzról, vagy sportról. Gyakran kérdeztem is nagymamámat, hogy viseli el az öreget, ennyi ideje, amire ő mindig csak mosolyogva válaszolta, hogy a megszokás… Mondjuk az tény, hogy nem rossz szándékú az öreg, és mindig segítő kész, természetesen a maga módján.

Tehát, ezért tartottam egy jó kihívásnak, hogy a lehető legjobb ajándékkal örvendeztessem meg. Kérdezgettem a nagyit, mire lehet szüksége, de nem nagyon tudott válaszolni nekem. Gondolkodtam törtem a fejem, amikor beugrott egy régi kedves emlék. Gyerekként, amikor traktorral vitt ki a földre, gyakran csodáltam az övtáskáját, mert számomra annyi csodát rejtett. Sok kis hasznos szerszám volt benne, de gyakran volt rágó és mentolos cukorka is, amit csak akkor és ott ettem. Egyszer viszont emlékszem, hogy a zetor ajtajába beakadt, amikor szállt ki az öreg és csúnyán szétszakadt. Azóta nem vett újat, mert azt mondta, hogy az újjal is ez történne. Pedig tudom, hogy nagyon szereti az övtáskákat, mert hasznos, praktikus dolognak tartja őket, így az lesz a legjobb megoldás, ha egy szép bőr övtáskával lepem meg! Egyik cimborám ajánlott nekem egy webshopot, ahol nagyon szép bőr táskákat lehet venni. Szerencsére övtáskák is voltak, ráadásul igen jó minőségűek, hiszen a valódi bőr az nagyon tartós. Ahogy az oldalon nézelődtem, rábukkantam egy igen hasonló darabra, ami anno volt papának. Egy 5 zsebes szépség, ami ráadásul régiesen néz ki. Nem szereti az új csillogó dolgokat, szerinte azok nem bírnak eleget, és tönkremennek, ha azonban adok egy antik kinézetű táskát, amihez kitalálok valami történetet is, biztos szívesen hordaná utána. Meg is rendeltem a kiszemelt darabot. Könnyen és egyszerűen ment a rendelés menete és mivel volt raktáron, 3 nap múlva már ki is szállították. Teljesen elégedett voltam ezzel a webshoppal és a termékükkel is, mert fantasztikus minőségű a vett bőr övtáska.

Nem csomagoltam be, hanem csak úgy simán odaadtam nagyapámnak, és elmondtam egy érdekes történetet, hogy került hozzám ez a táska. Úgy lett, ahogy gondoltam. Érdekesnek találta a sztorit és tetszett neki, hogy nem mai silány termék. Láttam, hogy nagyon tetszik neki. Fel is csatolta és már nap, mint nap használja. Újra került bele mentolos cukor is!

Örömömre szolgált, hogy megörvendeztethettem nagyapámat és ehhez csak a bagbox.hu nagyszerű webshopjára volt szükségem!