Kreatív ajándék vásárlás

Szerintem az ajándék vásárláshoz kell egyfajta kreativitás. Hiába van sok pénzed, amit ajándékokra tudsz fordítani, ha nem tudod, mi az, aminek a szeretteid és a barátaid örülnének. Én legalább is úgy érzem, hogy hiába van, tegyük fel, tízezer forintom arra, hogy anyukámnak születésnapi ajándékot vegyek, ha egyszer fogalmam sincs, hogy mit vegyek. Esélytelen, hogy én még egyszer bárkinek is tusfürdőt, vagy bármilyen más kozmetikai szettet vegyek. A smink nem ide tartozik, és ha csak nem kér tőlem valaki arcradírt, meg arckrémet, vagy szemránckrémet, akkor esélytelen, hogy én azt ajándékozzak valakinek.

Mondjuk, az tény, hogy az a része részemről egyáltalán nem kreatív, hogy az interneten kezdek el nézelődni, mert mindenki azt csinálja, én mégis onnan szedem sokszor az ötleteket. Ha csak egy kis dolgot meglátok, vagy egy mondatot, az már közelebb visz a célomhoz. Nem a megoldást várom az internettől, hanem azt, hogy adjon egy löketet, egy ötletet, hogy melyik úton induljak el.

Nagyon utálok karácsonykor plázába menni, én nem is vásárolok olyankor ilyen helyen. Én hónapokkal előtte elkezdek erre készülni, és nagyjából mindent interneten veszek meg. Amikor elköltöztem az új albérletembe, a műfenyőmet is interneten vettem meg, a hozzá tartozó díszeket is, és az összes ajándékot. Egy-két dolog volt csak, amiért személyesen kellett elmennem valamilyen boltba, de még akkor sem a plázába mentem.

Ez volt most karácsonykor is. Sajnos, amit anyukámnak rendeltem, a futár eltörte, tönkretette véletlenül, vagy lehet, hogy akkor ment tönkre, amikor szállították egyik helyről a másikra. Nem tudom, de a lényeg az, hogy nem adhattam azt anyukámnak, sürgősen ki kellett valamit találnom, és körülbelül az utolsó pillanatban.

Ismét az internethez fordultam, és melyik oldal lett volna számomra tökéletesebb, mint az, aminek az a neve, hogy ajandek.varazslo.hu. Nagyon kecsegtető volt a nevük, így egyből kattintottam. Van egy bloguk is, és ott találtam meg a MEGOLDÁST. Igen, én csak egy ötletet vártam az internettől, azonban ez a cég a megoldást kínálta a számomra. Ugyanis a cikkükben részletesen olvashattam az okosórákról, és rájöttem, hogy ez lehet a tökéletes ajándék anyukám számára karácsonyra.

Elolvastam tüzetesen, miket tudnak ezek a kütyük, aztán megnéztem, hogy a felsorolásban találok-e okosórákat. Beírtam náluk a keresőbe és rengeteg mindent kidobott a találati lista. Böngészni kezdtem közöttük, a kínálat tényleg elég nagy, szóval kellett egy kis idő, míg megtaláltam a tökéleteset. Ekkor rákattintottam és az oldal átdobott az eredeti webshop oldalára, ahonnan könnyen és gyorsan meg is tudtam rendelni.

Megérkezett az áru, sokat nem kellett rá várnom. Becsomagoltam, ráírtam a nevét, és odatettem a többi ajándékhoz.

Az okosórákról azt kell tudni, hogy bluetooth-szal könnyedén tudod azokat csatlakoztatni az okostelefonokhoz. Anyukámnak van, így ez a része már pipa. Olyan funkciók vannak rajta, mint a lépésszámláló, ami azért jó, mert ő mindig azzal jön, hogy ő mennyit futkorászik egyik helyről a másikra a munkája során. Na, így már pontos számot is tud mondani, mennyi lépést tett meg. Ezen felül bármikor meg tudja mérni vele a vérnyomását és a pulzusát. Ha pedig nem mozog, akkor a telefon rászól, hogy kellene egy kis mozgás, vagy éppenséggel, ha azt érzékeli, hogy túl feszült és felment a vérnyomása, akkor rászól, hogy vegyen mély levegőt és nyugodjon meg. Ezen kívül bármikor fel tudja venni vele a telefont, tudja állítani a zenét is, amit éppen hallgat, hogy az hangosabb legyen, vagy halkabb, esetleg mást akar hallgatni. Meg tudja nézni az üzeneteit és a többi alkalmazást is tudja használni, ami a telefonján van. Tudtam, hogy ennek örülni fog, mert imádja az ilyesmit. Szóval megéri okosórát venni ajándékba, ha tudod, hogy az illető ki is fogja használni annak a tudását.