Közös puzzle

A puzzle, a közhiedelemmel ellentétben, nem csak a gyerekeknek való. Természetesen, a kicsik is szívesen kirakóznak, a színes képek és maga a játék fejlesztően hat mind a képzeletre, mind a türelemre mind a finom motoros képességekre egyaránt. De ez nem jelenti azt, hogy csak a gyerekek lelhetik örömüket ebben a játékban. Hiszen a nagyobbaknak is jó pihenés és flow élményt nyújthat.

A legnagyobb élmény pedig az, ha együtt, többen raknak ki egy jó nagy képet. Mi is ezt tervezgettük a barátainkkal a minap.

-És milyen képhez lenne kedvetek? -kérdeztem, amikor összegyűjtünk megbeszélni a dolgokat.

Az egyik lány bedobta, hogy vegyünk egy 6000 darabos puzzlet, vagyunk rá öten. Aztán ha kész, ragasszuk össze és tegyük ki a falra.

Mindenkinek tetszett ez az ötlet, el is kezdtünk keresgélni az interneten, hogy hol lehet könnyen beszerezni ilyen nagy szetteket. Találtunk is egy weboldalt, ahol rengeteg puzzle és kiegészítő vásárolható.

Kinéztünk egy nagy képet, ami a Sixtus-kápolna mennyezet freskóját ábrázolja. Gyönyörűnek ígérkezett az elkészült kép, és a kirakás közben kicsit talán mi is Michelangelonak érezhetjük majd magunkat. Szerencsére pont volt készleten, így gyorsan meg is rendeltük. Választottunk hozzá ragasztót is, ami szintén meg tudtunk rendelni erről a weboldalról.

Érdekesnek tűnt még a 3D puzzle is, így azt is megnéztük. Az Empire State Buildingtől kezdve a Colosseumon át a Eiffel toronyig, mindenféle kivitel volt. De nem csak híres épületekből lehetett ilyet találni. Repülőn keresztül a vázáig, tényleg, amit az ember el tud képzelni. Végül ebből is rendeltünk egy Volkswagen Transporter T1-et.

Nagyon elégedettek voltunk a vásárlással. 20000 forint felett ingyenes volt a szállítás. Az oldal kezelhető és átlátható volt.

Végül nagyon jól sikerült a puzzle-özős összejövetel. Vettünk sört és chipset, majd együtt, közösen kiraktuk a képeket. Közben beszélgettünk, és jó szórakoztunk. És a kész kép is lélegzetelállítóan gyönyörű volt. Tényleg egy jó minőségű, pontosan illeszkedő és erőteljes színekkel rendelkező puzzlet választottunk. Teljesen megérte az árát.

Remek csapat-összekovácsoló ereje volt ennek a programnak, fel is dobtam, hogy legközelebb is csinálunk ilyet. Mindenki támogatta az ötletet. Legközelebb is erről a weboldalról fogunk rendelni, az egyszer biztos. Mert nagyon elégedettek voltunk mindennel a vásárlást illetőleg.