A flottakezelés az ismerőseim körében is sikert aratott

Az ismerőseim között vannak néhányan, akik ugyanúgy, mint én, céget alapítottak. Van köztünk kis – és középvállalkozó is. Átlagosan mindenkinél körülbelül legalább huszonöt ember dolgozik a cégnél, és mindannyian úgy véltük, hogy céges autóra szüksége van mindenkinek. Azonban láttuk, hogy ez mennyi elintéznivalóval, utána járással, ügyintézéssel, papírmunkával jár. Ezek után mindannyian kijelentettük, hogy ez így nem lesz jó, valamit muszáj kitalálnunk. Biztos létezik valami megoldás erre, ráadásul ez így felettébb drága lenne, nem biztos, hogy bárki is közülünk szeretne akár hitelt is emiatt felvenni.

Egy kávézóban ültünk, mikor erről diskuráltunk kávézás közben. Egyszer egy középkorú nő jött oda hozzánk, illedelmesen bemutatkozott, elmondta, hogy nem akart hallgatózni, de hallotta, hogy miről beszélgetünk. Megkérdezte, hogy ajánlat-e nekünk erre egy jó megoldást, ugyanis ő könyvelőként dolgozik és ismer egy igazán remek megoldást a problémánkra.

Kíváncsian hallgattuk a hölgyet, alig vártam már, hogy elmondja, mi az a nagyszerű megoldás, amit javasolni tudna nekünk. Amit ajánlani tudna nekünk, és úgy gondolja, hogy mindannyiunknak beválna, az a flottakezelés. Ez egy komplex szolgáltatás, ahol szakemberek segítenek az autókkal kapcsolatos tevékenységekben, ez a szolgáltatás magába foglalja az autó finanszírozását, sőt még az üzemeltetését is.

A flottakezelő munkatársait akár szakértőknek is nevezhetjük, mert ők mindenhez értenek, ami az autóval kapcsolatos, teljes körűen értenek a gépkocsi finanszírozásához és üzemeltetéséhez is. Milyen jó, hogy létezik ez a szolgáltatás! Így nem kell nekem még külön ezzel foglalkoznom, bár őszintén szólva, nem is nagyon értek hozzá.

Az ismerőseim is ledöbbenten hallgatták a hölgyet, hiszen a flottakezelés kifejezés hallották már, de nem tudták pontosan, hogy mit is á ez az egész. Úgy döntöttük, hogy mi magunk is utána járunk a dolognak, és, ha úgy alakul, akkor igénybe fogjuk venni mindannyian a flottakezelést.

Egyik ismerősöm annyira meglepődött az egészen, hogy véletlenül, mikor nem figyelt oda, szépen leöntötte magát kávéval. Na, én meg ezen nem lepődtem meg, hiszen elég sokszor elő fordul ez. Vagy felborítja a kávét, vagy magára önti, vagy éppen beleejt valamit. Múltkor én is így jártam, nekem a telefonom esett a bögrébe. De nem az én hibámból. Ő szerette volna átnyújtani nekem a telefonomat az asztalnál, és pont beleejtette a bögrébe. Szerencsére nem lett baja a mobilomnak. Azóta persze nem adom többet a kezébe, ha kávé is van a közelben.

Igaz, nem szeretném, hogy még egy ilyen előforduljon, de, ha tényleg ilyen kedvező ez a flottakezelés, és nem kell hozzá hitelt sem felvennem, akkor akár még egy új telefont is vehetnék magamnak. Persze csak akkor, ha valaki ismét beleejti a kávéba…

Erről jut eszembe, hogy az irodába kellene egy jó kis kávégépet is szerezni. Jól esne a kollégáknak biztos, ha a hosszú út után, amit a céges autóikkal megtettek, megihatnának egy forró kávét. Na, azt hiszem ezt is felírom a listámra a flottakezelés mellé. Izgatott vagyok ezzel kapcsolatban, remélem, minél hamarabb igénybe tudom venni ezt a szolgáltatást, és irány autót venni a cégnek! Vajon örülnének a kollégáim, ha mindenki rózsaszín autót kapna?