Az acc 200 kreatív felhasználása

acc 200A gyerekeimet igyekszem kreativitásra nevelni, szeretném, ha ebben rám hasonlítanának. Sokszor előfordul, hogy unatkoznak délutánonként, és kínlódnak, hogy mivel kellene elfoglalniuk magukat.

Én mindig arra próbálom őket sarkallni, hogy ne a monitor előtt üljenek, próbáljanak inkább valamit alkotni, vagy valami olyat játszani, amihez használni kell a kis okos agyukat.

A minap például selejteztem a kamrában és találtam egy csomó üres gyógyszeres dobozt, ami kidobásra várt.

A tél folyamán sokszor voltak betegek, rendeltünk a Prevenció patikából vagy egy karton acc 200-at, annyiszor voltak náthásak és volt szükségük nyákoldóra.

Egyébként nagyon elégedett vagyok azzal a készítménnyel, de tényleg annyira extrém mennyiséget fogyasztottunk el a télen, hogy már azt vártam, hogy mikor ajánlanak nekünk törzsvásárlói kedvezményt.

Lényeg a lényeg, hogy az acc 200-as doboz pont olyan jó méretű, hogy kis átalakítással ceruzatartóvá lehet varázsolni. Elő is szedtem a kreatív dobozomat, adtam nekik csomagolópapírt, ragasztót és el is kezdődött a szebbnél szebb dobozkák gyártása.

Egy egész délutánon keresztül lefoglalták vele magukat majd mikor készen lett, büszkén mutatták az apjuknak, hogy mit készítettek.

Azóta is abban díszelegnek a ceruzáik az asztalon, és annyira rákaptak, hogy ha betegek az osztálytársaik, engem nyaggatnak, hogy hívjam fel az anyukájukat, hogy adják nekünk az acc-s dobozt.